Χάθηκε ο "αέρας" απο τα μαγαζιά της Κορίνθου

0Πριν μερικά χρόνια για να νοικιάσεις μαγαζί στο κέντρο της Κορίνθου,έπρεπε να δίνεις ένα ενοίκιο περίπου ίδιο με το Μανχάταν της Νέας Υόρκης αλλά ΚΑΙ τον περίφημο "αέρα" που ακόμα και για τις τρύπες ήταν μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Τα πολύ ακριβά ενοίκια είχαν πείσει όσους είχαν ιδιοκτησία σε μαγαζιά στην Κόρινθο ότι άξιζαν όσο ένα μαγαζί στο κέντρο του Παρισιού.
Η κρίση σε λίγους έβαλε μυαλό και κατέβασαν σε λογικά επίπεδα τα ενοίκια ενώ από το λεξιλόγιο της αγοράς χάθηκε η λέξη "αέρας"
Σήμερα στο κέντρο της Κορίνθου τα ενοίκια είναι ακόμα υψηλά αλλά πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Παρ ' όλα αυτά τα μισά μαγαζιά στο κέντρο-κέντρο της Κορίνθου ή τα μισά παραμένουν κλειστά.
Η εικόνα; της αγοράς στην οδό Κύπρου και Πυλαρινού είναι απελπιστική.
Δύσκολα θα ανακάμψει η αγορά της πόλης πριν περάσουν αρκετά χρόνια.

Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χάθηκε ο "αέρας" απο τα μαγαζιά της Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator