Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΣ 4 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

0Έληξε η προθεσμία υποβολής των φακέλων για το διαγωνισμό αδειοδότησης των τεσσάρων πανελλαδικής εμβέλειας ενημερωτικών καναλιών. Ποιοι κατέθεσαν αίτηση.

Συνολικά 11 φάκελοι υποψηφιοτήτων για τις τέσσερις τηλεοπτικές πανελλαδικής εμβέλειας άδειες κατατέθηκαν μέχρι τις τρεις το μεσημέρι, οπότε έληξε η προθεσμία.

Εκτός από τους υπάρχοντες τηλεοπτικούς σταθμούς, που κατέθεσαν αίτηση, φακέλους υποψηφιοτήτων υπέβαλαν οι μεγαλομέτοχοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες αιτήσεις κατέθεσαν οι:
1.ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - ΣΚΑΙ ΑΕ (του επιχειρηματία Γιάννη Αλαφούζου)

2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - STAR CHANNEL(της οικογένειας Βαρδινογιάννη)

3.ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ (της οικογένειας Κυριακού)

4. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED (του Ιβάν Σαββίδη. Εκπροσωπείται από τον 38χρονο Αρτούρ Νταβιντιάν, που ανήκει στο επιτελείο των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη, είναι στο δ.σ. του ΠΑΟΚ και ζει και εργάζεται πλέον μόνιμα στην Ελλάδα ως Διευθύνων Σύμβουλος της Dimera.)

5.ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ (του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά)

6.ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (του πρώην εκδότη της εφημερίδας Πρώτη)

7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (του Βαγγέλη Μαρινάκη)

8. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. - “EPSILON TV” (του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη)

9.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (φέρεται να είναι κυπριακών συμφερόντων)

10.ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ – MEGA CHANNEL

11. CITY NEWS -ΑRΤ TV (του Γιώργου Καρατζαφέρη)
Το Mega κατέθεσε πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ελλιπή φάκελο, καθώς δεν έχει τραπεζική ενημερότητα.
Μία ώρα μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων, δηλαδή στις τέσσερις, ξεκινά η η αποσφράγιση των φακέλων από την Πενταμελή Ειδική Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού, ώστε να ελεγχθεί η προσκόμιση των απαραιτήτων, σύμφωνα με την Προκήρυξη, δικαιολογητικών. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Προβολών της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, παρουσία των νομίμων εκπροσώπων των υποψηφίων ή των ειδικά εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους.
"Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της υποβολής φακέλων υποψηφιότητας στο διαγωνισμό για την αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών συνιστά ένα μεγάλο βήμα προς την κατεύθυνση της υλοποίησης μιας βασικής προεκλογικής δέσμευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από 25 χρόνια ανομίας, το τηλεοπτικό τοπίο στη χώρα μας θα λειτουργήσει για πρώτη φορά με όρους νομιμότητας, διαφάνειας και υγείας. Βάλαμε τέλος στο τρίγωνο της διαπλοκής «κανάλια-τράπεζες-πολιτικοί", δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
Υποστήριξε ότι: "Οι 11 υποψηφιότητες συνιστούν, επίσης, την καλύτερη απάντηση σε όσους έδωσαν μεγάλη μάχη να μη γίνει ποτέ ο διαγωνισμός" και έδωσε: "Ραντεβού στις αρχές Αυγούστου, για τη δημοπράτηση των αδειών, από την οποία θα προκύψουν τα τέσσερα ιδιωτικά κανάλια που θα απαρτίζουν το νέο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας, από τη νέα σεζόν".
Δημοσίευση: Ιουλίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΣ 4 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator