Ζητώ συγνώμη για το "Αρχιερέας της Διαπλοκής, ο "μικρός" έγινε Αρχιεπίσκοπος της Διαπλοκής

0



Εντυπωσιασμένος ο Καραμανλής από τις επιδόσεις Τσίπρα στην διανομή της πίτας στους βαρόνους

Ως γνωστόν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε αποκαλέσει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη “Αρχιερέα της Διαπλοκής”. Το βράδι της Τρίτης και μετά τις εξαιρετικές επιδόσεις του Αλέξη Τσίπρα στο συγκεκριμένο πεδίο ο Καραμανλής εξομολογήθηκε σε φίλο του δημοσιογράφο…

-Ζητώ συγνώμη από τον Σημίτη, ο “μικρός” ξεπέρασε ακόμη κι αυτόν τον “Αρχιερέα της Διαπλοκής”…Εγινε Πάστορας για να μην πω Αρχιεπίσκοπος…

Ο Καραμανλής παρακολουθούσε εκνευρισμένος την δίωρη συνάντηση του “μικρού” Πάστορα της Διαπλοκής με τον ΓΑΠ και σκεφτόταν πως ο “μικρός” ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να τον πουλήσει. Αλλωστε μπορεί να του έκανε το χατήρι να εκλέγεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατία από τον λαό αλλά οι μνηστήρες για τον θεσμό αυξάνονται επικίνδυνα.

Υποψήφιοι Πρόεδροι Δημοκρατίας θα μπορούσαν να είναι εκτός του Κώστα Καραμανλή, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Καραμανλής ανακαλύπτει βιαίως ότι ο “μικρός” είναι ικανός για όλα.

Ακόμη και Καζίνο να κάνει στη Ραφήνα ή ένα Τέμενος του ISIS δίπλα στο σπίτι του Καραμανλή.

Ολα όσα πιστεύει ότι αρκούν για να τον διατηρήσουν στην εξουσία. Κι όσο πιο πολύ θα βουτάει στις δημοσκοπήσεις τόσα πιο πολλά θα δίνει στους εγχώριους βαρόνους.

Στο μεταξύ ο Καραμανλής δέχθηκε κι ένα τηλεφώνημα τις προάλλες το οποίο τον θορύβησε. Ηταν μια φωνή που ο ίδιος ο Καραμανλής δεν θα μπορούσε να αγνοήσει. Ηταν μια οργισμένη φωνή που του συνιστούσε να είναι πλέον προσεκτικός με τον “μικρό”.

Μετά το τηλεφώνημα επανεμφανίστηκε ο Μειμαράκης στο προσκήνιο και μάλιστα στο πλευρό του Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος φώναξε τον υπεύθυνο κάδρων της Συγγρού και ανήρτησε εκ νέου το πορτραίτο του Μειμαράκη στον τοίχο των γαλάζιων γελώτων μέχρι δακρύων.

Γέλωτα μέχρι δακρύων προκαλούν τα αναρτημένα πορτραίτα των γαλάζιων προέδρων.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ζητώ συγνώμη για το "Αρχιερέας της Διαπλοκής, ο "μικρός" έγινε Αρχιεπίσκοπος της Διαπλοκής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator