ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΟΒΟΛΩΝ: Πρωτοφανείς εικόνες – Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς βγήκαν στον δρόμο για να πιάσουν.. πόκεμον - ΒΙΝΤΕΟ

0Βραδιά Pokemon Go με εκατοντάδες εκπαιδευτές pokemon στην πλατεία ΧΑΝΘ της Θεσσαλονίκης, καθώς έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο PokeStop της πόλης.
Στα παγκάκια, στα πεζούλια αλλά και δίπλα σε στάσεις λεωφορείων ο ανυποψίαστος περαστικός θα δει δεκάδες πιτσιρικάδες και οχι μόνο, να είναι αφοσιωμένοι στα κινητά τους και να αναζητούν αυτά τα μικρά πλάσματα.

Το Pokemon GO είναι σίγουρα ένα από τα πιο πετυχημένα mobile games, που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και πολλοί το αποκαλούν «φαινόμενο». Οι servers του παιχνιδιού δεν αντέχουν την αφόρητη πίεση, καθώς συχνά εμφανίζεται μήνυμα στους παίκτες, που τους εμποδίζει να παίξουν γι’ αυτό το λόγο.

Ούτε η Niantic, αλλά ούτε και η The Pokemon Company περίμεναν αυτήν την επιτυχία.

Δημοσίευση: Ιουλίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΟΒΟΛΩΝ: Πρωτοφανείς εικόνες – Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς βγήκαν στον δρόμο για να πιάσουν.. πόκεμον - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator