Κυβέρνηση δολοφόνος των τραπεζών - Γιατί ο Καμίνης θα μαζεύει νεκρούς από τα ATM's

0



Το υπ. Οικονομικών βάζει λουκέτο στις ελληνικές τράπεζες και οδηγεί σε πρωτόγνωρες εξελίξεις. Η σωρευμένη ανικανότητα του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και η καταιγίδα των (ανείσπρακτων φόρων) εξαναγκάζει τους οικονομικούς εγκεφάλους της  να προχωρήσουν στο plan b που ο δικός τους προβληματικός εγκέφαλος απεργάζεται.

Από τον Ian Ford

Κι αυτός δεν είναι άλλος από τις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για το 55% των οφειλετών του Δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων με στόχο την είσπραξη περίπου 5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Ποιοι από εκείνους που έχουν λεφτά στα στρώματα, και ρισκάρουν να τους μακελέψουν οι συμμορίες των ληστών,  θα τα επιστρέψουν στις τράπεζες που αύριο μπορεί να έχουν ξένες διοικήσεις οι οποίες θα αγνοούν την ελληνική πραγματικότητα και θα χρειαστεί χρόνος να την μάθουν την ώρα που το οργισμένο πλήθος θα βάζει φωτιά στα ATM’s και οι παπούδες θα πεθαίνουν στην προσπάθεια να τραβήξουν 5 ευρώ που δεν θάχει να τους δώσει η τράπεζα;

Oταν λοιπόν η οξυδερκής κυβέρνηση ανακοινώνει κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών το μόνο που σκέπτεται ο παγιδευμένος καταθέτης είναι να ξοδέψει μέχρι και την τελευταία δεκάρα για να μην την αρπάξουν τα κρατικά κοράκια του Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Ποιο κορόδιο θα επιστρέψει χρήματα στις τράπεζες όταν μόνο τα κόκκινα δάνεια είναι 120 δις ευρώ και στην πραγματικότητα οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι 120 δις ευρώ μόνο στα χαρτιά.

Η χώρα καταστρέφεται από μέρα σε μέρα και θα παραδοθεί στις φλόγες ακόμη κι αν δεν πάρει φωτιά ο ιταλικός αχυρώνας των 400 δις ευρώ κόκκινων δανείων.

Ναι. Είναι εγκληματικές οι ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων που μετά από 7 χρόνια κόλασης το μόνο που έκαναν ήταν να διαφυλάξουν το πελατειακό κράτος.

Ναι. Είναι εγκληματικές οι ευθύνες των θλιβερών γραφειοκρατών των Βρυξελλών με τους παχυλούς μισθούς οι οποίοι συντηρούν το εξίσου χυδαίο πελατειακό κράτος της Ευρώπης.

Ο Ιούλιος του 2016 στην Ελλάδα μυρίζει μπαρούτι και θυμίζει έντονα τις περιγραφές του πρώην κεντρικού τραπεζίτη Γιώργου Προβόπουλου για τα αεροπλάνα που κουβαλούσαν νομίσματα από τις γειτονικές χώρες.

Και τότε είχαν κάυσιμα για τις πτήσεις. Σήμερα θα έχουν;

Βρισκόμαστε λίγο πριν την κοινωνική ανάφλεξη.

Οσο για τα capital controls, χωρίς κούρεμα των πραγματικών καταθέσεων που (ζήτημα να έχουν απομείνει 40-50 δις μετρητά στις τράπεζες) δεν πρόκειται να αρθούν. Κι όταν θα γίνει αυτό τα ATM’s δεν θάχουν σάλιο για να δώσουν στα γερόντια που θα σωριάζονται νεκροί και ο Καμίνης θα μαζεύει τα άψυχα κορμιά τους…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κυβέρνηση δολοφόνος των τραπεζών - Γιατί ο Καμίνης θα μαζεύει νεκρούς από τα ATM's"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator