ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 12%, ΚΚΕ 12,5%, ΝΔ 23%

0



Μπαίνουν στην βουλή ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πλεύση Ελευθερίας και ΛΑΕ

Mια δημοσκόπηση που αλλάζει τα δεδομένα που γνωρίζαμε ως σήμερα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Εγινε για λογαριασμό Συνδέσμου Επιχειρηματιών και τα ευρήματά της προκαλούν σοκ. Ειδικά εάν οι εκλογές διεξαγόντουσαν με απλή αναλογική όπως επιχείρησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με αυτή η Νέα Δημοκρατίας προηγείται μεν με μεγάλη διαφορά αλλά οι ψηφοφόροι της δεν έχουν λόγο να χαίρονται. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ οδεύει με αποφασιστικότητα στο γενετήσιο 4%. Την δημοσκόπηση-σύμφωνα με πληροφορίες-πραγματοποίησε γνωστή εταιρία μετρήσεων που κατά κάποιο τρόπο βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Σύμφωνα με τα ευρήματά της εάν είχαμε εκλογές την Κυριακή τα ποσοστά των κομμάτων που μπαίνουν στη Βουλή θα διαμορφώνονταν ως εξής:

NΔ 23%

ΚΚΕ 12,5%

ΣΥΡΙΖΑ 12%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 11%

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ 7%

ΕΝΩΣΗ ΚΕΤΡΩΩΝ 5%

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 4,5%

ΑΝΤΑΡΣΥΑ 3,2%

ΛΑΕ 3%

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒΑ: Τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 12%, ΚΚΕ 12,5%, ΝΔ 23%"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator