Ρέμος στην Ψαρού: 10.000 ευρώ το τραπέζι

0



Στις 28 Ιουλίου στο «Nammos» στην Ψαρού στη Μύκονο οι εισπράξεις θα σημειώσουν limit up από την κοινή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου με τους Gipsy Kings.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» οι τιμές κατ΄ άτομο για τη συγκεκριμένη βραδιά ξεκινάνε από 1.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα στον τιμοκατάλογο αναφέρονται δύο επιλογές προς τους πελάτες. Η πρώτη αφορά τραπέζια δίπλα στην εξέδρα των 10 ατόμων με κόστος 1.000 ευρώ το άτομο, δηλαδή 10.000 ευρώ το τραπέζι που είναι το στάνταρ ποσό, ακόμη και αν στο τραπέζι βρεθούν 5 άτομα, ενώ θα προστίθενται 1.000 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο.

Στην τιμή των 1.000 ευρώ το μενού έχει φαγητό, ένα μπουκάλι σαμπάνια και ένα μπουκάλι κρασί 3 λίτρων Saint Tropez Rose.

Στη δεύτερη κατηγορία η τιμή για το άτομο φτάνει τα 500 ευρώ, δηλαδή 5.000 ευρώ το τραπέζι. Όσο για την αμοιβή του γαλλικού συγκροτήματος, εκείνη ανέρχεται στις 70.000 ευρώ για μία και μόνο εμφάνιση στην όμορφη παραλία της Μυκόνου.

Τέλος, για τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του μαγαζιού το νούμερο αναμένεται να είναι επταψήφιο.
Δημοσίευση: Ιουλίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρέμος στην Ψαρού: 10.000 ευρώ το τραπέζι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator