ΚΙΑΤΟ: Με τέσσερα κύπελλα επέστρεψε από την Κρήτη η Vagias RaceTech

0Επιστροφή από Κρήτη με 4 κύπελλα για την ομάδα μας και πολύ καλά αποτελέσματα. Στη SuperStreet o Kalantzis κατάφερε την πρώτη θέση πολύ σταθερός με 5 περάσματα στα 7αρια και καλύτερο χρόνο και προσωπικό ρεκόρ με αρκετό σπινάρισμα 7,747 και μετά τη ρύθμιση του συμπλέκτη καλύτερο 18ρι 1.195 ! 
Στη Street 2 o Γερακούδης έκανε απίστευτο αγώνα κατάφερε την 1η θέση με προσωπικό ρεκόρ 8,560 και πήρε και το κύπελλο για το γρηγορότερο 1000 της Street2 αφιερωμένο στη μνήμη του συναθλητή μας Μπάμπη Τόγια. 
Στην ProSteet3 o Kapsopoulos πήρε το κύπελλο της 2ης θέσης και δεν αγωνίστηκε στον τελικό λόγο τεχνικού προβλήματος. Στη Pro Street1 o Apostolidis έκανε απίστευτο χρόνο 10.81 με κλειστό μοτέρ. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας SmartMoto Electronics που ήταν μαζί και μας βοηθάει για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα. Τον Spiropoulos Haralampos για τα προϊόντα του καθώς και όσους βοηθάνε την ομάδα. 
Καλό καλοκαίρι σε όλους προσοχή στους δρόμους και πάντα κράνος. 
Ραντεβού στον επόμενο αγώνα ακόμα καλύτεροι.
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Με τέσσερα κύπελλα επέστρεψε από την Κρήτη η Vagias RaceTech"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator