Ιππικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ''Oι Φίλιπποι": 8η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση στο Ξυλόκαστρο

0ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2/7/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ Η 8η ΙΠΠΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ.
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιππικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ''Oι Φίλιπποι": 8η Πανελλήνια Ιππική Συνάντηση στο Ξυλόκαστρο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator