ΚΟΡΙΝΘΟΣ: «Έφυγε» ο πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Μαλανδρένης

0



Σε ανακοίνωση από το εργατικό κέντρο Κορίνθου αναφέρεται: «Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου θέλει να εκφράσει την βαθιά θλίψη της, για την απώλεια του συναδέλφου και μαχητή της ζωής Κώστα Μαλανδρένη, που υπηρέτησε με ακεραιότητα, ήθος και αγωνιστικότητα το συνδικαλιστικό κίνημα, κατάφερε από την θέση του προέδρου, σε δύσκολες εποχές ,να κρατήσει τον συνδικαλισμό στο ύψος του, να εμπνεύσει την ομόνοια και να εμποδίσει μικροπολιτικές λογικές. Πάντα με το χαμόγελο, πάντα με την καλή κουβέντα, πάντα δίπλα στα προβλήματα των εργαζομένων, ο συνάδελφος Κώστας με την στάση του μας επέβαλε το καλό πρόσωπο του συνδικαλισμού.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια για την δυσαναπλήρωτη απώλεια τους».
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: «Έφυγε» ο πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Μαλανδρένης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator