ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ;;; Επανιδρύεται η ΟΝΝΕΔ -λέει- και ενεργό ρόλο θα έχει η Κατερίνα -Hondos Center- Οικονόμου

0


"Ενεργό ρόλο" διαβάζουμε θα έχει η Κατερίνα Οικονόμου στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ.
Ναι... η Κατερίνα Οικονόμου που υποδεχόταν και φωτογραφιζόταν με τον Μειμαράκη στη Νεμέα από τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας Βασίλη Μπαλάφα:


Στην παρακάτω φωτο με τα άλλα τα παιδιά και με τη γνωστή από ΕΔΩ  Οικονόμου της ΔΑΠ...


Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκίνησε τη Δευτέρα (27/6) η διαδικασία επανίδρυσης της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) και ορίζεται επταμελής Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα αποτελείται από τους:

1) Νίκο Σωτηρόπουλο (Συντονιστής)
2) Κατερίνα Οικονόμου
3) Γιάννη Δελακουρίδη
4) Βασίλη Τσιατσιάμη
5) Πάρι Σκιαδόπουλο
6) Άκη Θεοχάρη
7) Δήμητρα Λυγούρα

Αρμοδιότητα της Διοικούσας Επιτροπής είναι να διοργανώσει το Συνέδριο Επανίδρυσης, το οποίο μετά από εισήγηση του προέδρου, θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2016.

Η ημερομηνία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ επελέγη καθώς στις 17 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 42 χρόνια από την ίδρυση της Οργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι κανένα μέλος της Διοικούσας δεν θα δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου, με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Σήμερα ξεκινάμε την επανίδρυση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε από την αρχή μια σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική, ευρωπαϊκή πολιτική Νεολαία.

Απευθύνω κάλεσμα σε όλες τις νέες και όλους τους νέους της Ελλάδας, είτε ζουν εδώ είτε στο εξωτερικό, να έρθουν μαζί μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα, να κάνουμε μαζί πράξη το άνοιγμα στη νέα γενιά.

Οι νέοι που βλέπουν άλλους να αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς, που νιώθουν ότι η Ελλάδα δεν αξιοποιεί το ταλέντο τους και δεν επενδύει στο μέλλον τους, οι νέοι που θέλουν να αλλάξουν την πολιτική, πρέπει τώρα να βγουν μπροστά.

Τώρα είναι η στιγμή για κάθε νέο που εμπνέεται από τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης, που πιστεύει στην αξία της Δημοκρατίας, να αποδείξει ότι η νέα γενιά δεν είναι απαθής, αλλά σηκώνεται από τον καναπέ και μπαίνει στην πολιτική για να αλλάξει πράγματα.

Στις 17 Οκτωβρίου του 2016, ακριβώς 42 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η ΟΝΝΕΔ θα έχει κάνει αυτήν τη νέα αρχή.

Γι’ αυτόν τον σκοπό, ορίζεται μια επταμελής Διοικούσα Επιτροπή η οποία θα έχει την αρμοδιότητα διοργάνωσης του Συνεδρίου Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ.

Πιστεύω ότι νέα και παλαιά στελέχη, αλλά κυρίως νέοι που για πρώτη φορά θέλουν να γίνουν κομμάτι μιας πολιτικής Νεολαίας, θα συνεργαστούν και θα δουλέψουν μαζί για να φτιάξουν μια υγιή Οργάνωση.

Μια Νεολαία που δεν θα εξαρτά τη λειτουργία της από βαρώνους με προσωπικά συμφέροντα, αλλά που θα εκφράζει με κάθε της πράξη, το συμφέρον ολόκληρης της νέας γενιάς”.
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ;;; Επανιδρύεται η ΟΝΝΕΔ -λέει- και ενεργό ρόλο θα έχει η Κατερίνα -Hondos Center- Οικονόμου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator