To πρόγραμμα δεν βγαίνει αλλά αυτομαστιγωθείτε αλά Opus Dei

0



Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ για το 2016 εξελίχθηκε σε ένα συναρπαστικό θρίλερ.
Με κομμένη την ανάσα οι Ελληνες πολίτες διαβάζουν το μήνυμα του Προέδρου κ. Φέσσα:

«Σήμερα στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ θέλουμε να περάσουμε ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα: Καταρχάς προς την Κυβέρνηση. Πρέπει να σταματήσει το θέμα της φοροκλοπής, πρέπει όλη η φορολογητέα ύλη να συλληφθεί και εμείς θα κάνουμε οτιδήποτε για να βοηθήσουμε στην πάταξη της φοροδιαφυγής.

Προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ότι το μίγμα πολιτικής όπως συμφωνήθηκε δεν βγαίνει και πρέπει να αναθεωρηθεί. Προς τις επιχειρήσεις και τους συναδέλφους μας, ότι πρέπει όλοι να φροντίσουμε να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα για να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μας. Και ένα γενικότερο μήνυμα: Να κάνουμε όλοι σωστά και καλά τη δουλειά, να προσπαθήσει η Ελλάδα να βγει από αυτό το τέλμα της υπερ-φορολόγησης, της υπο-ανάπτυξης και να γίνει μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα.»

Ακολουθούν τα συμπεράσματα που προκύπτουν από το “ξεκάθαρο” μήνυμα-θρίλερτου κ. Θεόδωρου Φέσσα:
  1. To Aσφαλιστικό-Φορολογικό Πρόγραμμα της κυβέρνησης δεν είναι παρά μια Φοροκλοπή. Μια Φοροκλοπή όμως η οποία βρίσκει σύμφωνη την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που το ενέκρινε και το αξιολόγησε θετικά.
  2. Ο κ. Φέσσας στην συνέχεια υποστηρίζει το μίγμα της πολιτικής δηλαδή το 3ο Μνημόνιο Τσίπρα-δανειστών δεν βγαίνει και πρέπει να αναθεωρηθεί. Οποιος ανατρέξει σε προηγούμενες δηλώσεις του κ. Φέσσα θα διαπιστώσει ότι ο ίδιος πίεζε για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την υπογραφή του συγκεκριμένου αντιμεταρρυθμιστικού τερατουργήματος το οποίο και φυσικά δεν βγαίνει. Αναρωτιέται όμως ο κος Φέσσας πως μπορεί να αισθάνονται τα εκατομμύρια των Ελλήνων φορολογουμένων και επιχειρηματιών εκεί έξω που θα κληθούν για μια ακόμη φορά να πληρώσουν για ένα μνημόνιο που δεν βγαίνει;
  3. Ο κος Φέσσας στην συνέχεια μας παροτρύνει να κάνουμε όλοι σωστά και καλά(!) τη δουλειά μας ώστε να προσπαθήσει η Ελλάδα να βγει από το τέλμα της υπερ-φορολόγησης, της υπο-ανάπτυξης! Μιλάμε για μια άσκηση για δυνατούς λύτες. Παρότι το μίγμα δεν βγαίνει θα πρέπει οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι φορολογούμενοι στο σύνολό τους να αυτομαστιγωθούν σαν μέλη της Opus Dei ώστε να ανυψωθούν στην συνέχεια τα μάτια του μέθυσου Γιουνκέρ ο οποίος ζήτησε από τον ελληνικό λαό να αποκτήσει την “ιδιοκτησία” ενός προγράμματος που δεν βγαίνει όπως παραδέχεται στην αρχή του μηνύματός του ο κ. Θεόδωρος Φέσσας.
  4. Ο κ. Φέσσας κατέληξε ίσως με την πιο ειλικρινή και πραγματική παραδοχή “και να γίνει μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα…» Τα είπε όλα στην κατάληξη του μηνύματός του. Η Ελλάδα δεν είναι μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα και είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να σωριαστεί μέσα στις στάχτες της. Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός αγωνιά για τις εργασιακές σχέσεις. Λες και υπάρχει εργασία ώστε να υπάρχουν εργασιακές σχέσεις…Κάτι δεν πάει καλά εδώ αδέλφια…7 χρόνια είναι πολλά για να κρατάς μια χώρα στην εντατική με ανακόλουθα λόγια και ασυναρτησίες με φόντο το χρεοκοπημένο πελατειακό κράτος των Βρυξελλών που πασχίζει να διασώσει το πελατειακό κράτος των Αθηνών. Αμφότερα καταρρέουν. Δείτε τι συμβαίνει στην Αγγλία και φορέστε το σωσίβιο που κρέμεται ήδη πάνω από τα καθίσματά σας…
Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "To πρόγραμμα δεν βγαίνει αλλά αυτομαστιγωθείτε αλά Opus Dei"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator