SOS εκπέμπει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο – Εργαζόμενοι υπό ... κατάρρευση - Δουλεύουν χωρίς ρεπό και άδειες (video)

0



Δραματική είναι η κατάσταση, λόγω έλλειψης προσωπικού, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, με τους εργαζόμενους να εκπέμπουν SOS και να λένε ότι έχει εξαντληθεί κάθε όριο αντοχής ...
Το πρωί της Δευτέρας, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου προχώρησαν σε μία συμβολική διαμαρτυρία, ενόψει της απεργίας των υγειονομικών, την προσεχή Τετάρτη.
Η Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Διαμάντω Σαραντοπούλου τόνισε: «Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Η χρηματοδότηση δεν είναι επαρκής. Το προσωπικό είναι ελάχιστο. Δεν αντέχουμε άλλο. Το προσωπικό έχει εξαντληθεί. Προκηρύξεις ακούμε και προκηρύξεις δεν βλέπουμε. Έχει συνταξιοδοτηθεί εμάς μεγάλος αριθμός εργαζομένων στο Νοσοκομείο και το υπάρχον προσωπικό είναι σε εξάντληση».
Σύμφωνα με τους εργαζομένους ...
Οφείλονται πολλά ρεπό και άδειες ακόμα και ... του 2015.
Υπάρχουν τμήματα που λειτουργούν με .. δανεικό προσωπικό από άλλα τμήματα, για να βγει η βάρδια!
Το αιμοδυναμικό λειτουργεί με τρία άτομα κι αυτά με παράλληλα καθήκοντα από άλλα τμήματα.
Στο Νοσοκομείο εδώ και έξι μήνες δεν υπάρχει διοίκηση, ούτε καν διοικητικό συμβούλιο. κάνει χρέη ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας.
Μπροστά σε όλα αυτά τα προβλήματα, το Παναρκαδικό θα κληθεί να καλύψει τις ανάγκες μεταναστών και προσφύγων. «Ακόμα κι αν χρηματοδοτηθούμε, δεν θα υπάρχει προσωπικό. Δεν θα είναι εύκολο. Να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του» λέει η Δ. Σαραντοπούλου.
Από την πλευρά της, η Μαρία Παπαδόπουλου, προϊστάμενη στο τμήματα επειγόντων περιστατικών του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, λέει: «Δεν βγαίνει ούτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Για άδεια, ούτε λόγος.
Υπάρχουν 13 άτομα και το τμήμα πρέπει να δουλεύει με 16, για να βγαίνουν οι άδειες και τα ρεπό. Έχουμε από 50 ρεπό αδιάθετα και άδειες που δεν μπορούν να δοθούν. Κάθε μέρα που περνά, είμαστε και χειρότερα.
Έχουν εξαντληθεί οι αντοχές μας. Το προσωπικό είναι έτοιμο να καταρρεύσει».



ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "SOS εκπέμπει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο – Εργαζόμενοι υπό ... κατάρρευση - Δουλεύουν χωρίς ρεπό και άδειες (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator