Ένας παγκοσμίου φήμης Έλληνας στην «πρεμιέρα» της Rap Media

0


«Ανοίγουμε» την αυλαία στο χώρο των Media μ' έναν σπουδαίο πρωταγωνιστή. 
Η Rap Media έχει την ιδιαίτερη τιμή να παρουσιάζεται στο χώρο της επικοινωνίας με τη συνέντευξη ενός παγκοσμίου φήμης Αρχαιολόγου, ενός μεγάλου Φιλέλληνα, ενός ξεχωριστού ανθρώπου! 
Ο καθηγητής Στέφανος Μίλλερ ανοίγει το σπίτι του και την καρδιά του στην Rap Media και στη Τζένη Σουκαρά στην πρεμιέρα της εκπομπής «Κορινθίων Έργα», διότι ναι…, ο καθηγητής είναι Έλλην και Κορίνθιος περισσότερο από κάθε άλλον !


Με θέα τον αναστηλωμένο πια Ναό του Νεμείου Διός (το έργο ξεκίνησε το 1984, εγκαταλείφθηκε απουσία πόρων, επανεκκινήθηκε το 1999 και ολοκληρώθηκε το 2012), ο Στέφανος Μίλλερ ξεδιπλώνει μνήμες που αποτελούν ήδη ιστορία!

Εξιστορεί περιστατικά που οδήγησαν λιθαράκι – λιθαράκι στην οικοδόμηση του μεγάλου του έργου…

Μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τα πρώτα δύσκολα χρόνια… Μιλά για εκείνους που τον στήριξαν και εκείνους που τον περιγέλασαν… Συγκινείται όταν γυρνά πίσω στη Νεμεάδα του 2004.

Αποκαλύπτει ο σπουδαίος Αρχαιολόγος στην Rap Media πτυχές που για 1η φορά έρχονται στη δημοσιότητα !

Ο καθηγητής Στέφανος Μίλερ, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή της 6ης Νεμεάδας, μας ξεναγεί στο Αρχαίο Στάδιο…

Ελάτε μαζί μας !
ΤΗΛ: 27416 0088 E-MAIL: info@rapmedia.gr WEB: www.rapmedia.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένας παγκοσμίου φήμης Έλληνας στην «πρεμιέρα» της Rap Media"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator