ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ: «Ερχόμαστε να ταράξουμε τα νερά του Επιμελητηρίου Κορινθίας»

0


Η απόφαση να ηγηθώ συνδυασμού στο Επιμελητήριο Κορινθίας είναι για μένα μια βαθειά συνειδητή και υπεύθυνη απόφαση. 

Είμαι μάχιμος επιχειρηματίας και γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες, ξέρω τις αγωνίες των συναδέλφων μου, δεδομένου ότι καθημερινά βιώνω και εγώ ως επιχειρηματίας τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες αγωνίες.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας , μπορεί και πρέπει να παίξει έναν νέο πρωταγωνιστικό και καθαρά αναπτυξιακό ρόλο στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας.

Μπορεί και πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων σε μια νέα αναπτυξιακή προσπάθεια που όλοι έχουμε ανάγκη.

Μπορεί και πρέπει να αλλάξει, να εκσυγχρονιστεί, να στηριχθεί σε νέες δημιουργικές δυνάμεις, νέους ανθρώπους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, με νέες ιδέες και απόψεις και όρεξη για δουλειά.

Είμαστε μία ομάδα νέων στην πλειοψηφία επιχειρηματιών της Κορινθίας, που έχουμε την διάθεση, τις ικανότητες και τις γνώσεις να γυρίσουμε σελίδα και στον θεσμό αλλά ιδιαίτερα στην επιχειρηματικότητα του νομού μας.

Οι θεσμοί δεν είναι ουδέτεροι σε σχέση με τα πρόσωπα.

Αρκετά έχουμε δεκαετίες ταλαιπωρηθεί με την δαιμονοποίηση των επιχειρηματιών στην Κορινθία αλλά και στην Ελλάδα.

Το επιχειρείν δεν είναι αμάρτημα αλλά η αναγκαία και μόνη συνθήκη να ξεφύγει η χώρα μας από την μέγγενη της κρίσης.

Όσοι ακόμα ζουν με τα φαντάσματα του παρελθόντος και τους δήθεν ταλαίπωρους πλην τίμιους "λαϊκούς επιχειρηματίες", προφανώς δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό από την βαθειά αξιακή και οικονομική κρίση που έχει διαλύσει τον επιχειρηματικό και κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας.

Το όνομα του συνδυασμού μας θα είναι "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ 2020".

Θέλουμε και μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον θεσμό του Επιμελητηρίου και να δώσουμε την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να συνεργαστούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη νέα τάξη πραγμάτων.

Το "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ 2020" έχει στόχο να ενώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις στη Κορινθία, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα αναπτυξιακή τροχιά για την στήριξη της τοπικής και εθνικής μας οικονομίας, με ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Το "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ 2020" δεν είναι απλά ένα νέο όνομα συνδυασμού που θα προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες, αλλά είναι μια νέα προσπάθεια, νέων ανθρώπων στη βάση μιας οργανωμένης και συντεταγμένης αλλαγής του οικονομικού μας μοντέλου.

Ως επικεφαλής του συνδυασμού, απευθύνω σήμερα, ανοικτό προσκλητήριο συνεργασίας και κοινής συμπόρευσης σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, έξω από τις όποιες κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις, ώστε να υπηρετήσουμε έναν θεσμό με την ανεξαρτησία και τις αρχές που τον διέπουν.

Στην πράξη και όχι στα λόγια.

Ο συνδυασμός μας δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να είναι ένα συνδυασμός τύποις ανεξάρτητος, αλλά στην ουσία. Ξεκινάμε πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει ανάγκη και δεν είναι σωστό σε αυτή την οικονομική συγκυρία να μπουν σε αυτόν τον αγώνα προσωπικές αντιπαραθέσεις, ύβρεις και κτυπήματα κάτω από την μέση.

Θέλουμε και μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον θεσμό και να δώσουμε την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να συνεργαστούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη νέα τάξη πραγμάτων.

Έχουμε στόχο να ενώσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις στη Κορινθία, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα αναπτυξιακή τροχιά για την στήριξη της τοπικής και εθνικής μας οικονομίας.

Ζητάμε τη στήριξη από αυτούς που όραμά τους έχουν ένα σύγχρονο Επιμελητήριο, από αυτούς που θέλουν να ταράξουν τα νερά και που πραγματικά πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να γεννηθεί κάτι καινούργιο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ
Επιχειρηματίας
Επικεφαλής του "Επιμελητήριο 2020"
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ: «Ερχόμαστε να ταράξουμε τα νερά του Επιμελητηρίου Κορινθίας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator