Τρώνε και γελούν αποκομμένοι από την πραγματικότητα, καταδιωκόμενοι από τους λαούς τους

0


Αποκομμένοι από την πραγματικότητα, καταδιωκόμενοι από τους λαούς τους, τρώνε κ γελούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα κι αποφασίζουν για "οδικούς χάρτες στρατηγικής συνεργασίας" -ξεπούλημα υπερ Γαλλίας, με την ψευδαίσθηση οτι αυτη θα μας παρέχει στις επόμενες δυσκολες στιγμές "προστασία", όπως ήταν με την καταστροφική συμφωνια τον Ιούλιο του 2015.

Αυτη τη φορά τα γαλλικα ΜΜΕ, ηταν πολυ πιο προσεκτικά στις διατυπώσεις τους για τα "ψώνια" του πρωθυπουργού* τους, ενώ αποσιώπησαν την απίστευτης αγριότητας αστυνομική βία, εναντίον διαδηλωτών στην Ρεν..

Αστυνομικοι με περιπολικά κυνηγουσαν επι ώρες, ψέκαζαν με δακρυγόνα και στο τέλος ξυλοφόρτωσαν πεζούς διαδηλωτές και δημοσιογραφους. 

Οι διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις εναντίον της εργασιακής "απορρύθμισης" συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σε ολόκληρη τη χωρα οπως και οι απεργίες, νεκρώνοντας σιγά σιγά τα πάντα.

Την ίδια ωρα το Παρισι και άλλες γαλλικες πόλεις, μετατρέπονται σε "βυθισμένες πολιτείες"..
Απο τις έντονες βροχοπτώσεις ανέβηκε η στάθμη του νερού σε πολλά ποτάμια οπως και στον Σηκουανα, που πνίγουν τωρα οτι βρεθεί στο πέρασμα τους. Στη γαλλική πρωτεύουσα, εχουν πλημμυρίσει σημαντικά μουσεία οπως το Λούβρο και το Ορσε, σήρραγες του μέτρο και του προαστιακού, κατοικίες, μαγαζιά κτλ ...

Κι όλα αυτά μια εβδομαδα πριν απο την έναρξη του Euro2016, που ισως περασει στην ιστορία σαν το πιο "καταραμένο"...

1η φωτο: Το δείπνο των νεοσυντηρητικών

2: Αστυνομικοί ψεκάζουν με δακρυγόνα αδιακρίτως διαδηλωτές που διαδηλώνουν κατα της εργασιακής
μεταρρύθμισης αλλα και δημοσιογραφους χθές, στην πόλη Ρεν

3: Πρωτοφανεις πλημμύρες ακόμα και στο Παρίσι που εκκενώνεται

* Το 78% των Γάλλων δεν εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό τους Βαλς. Γιατι λοιπόν πρεπει να τον εμπιστευτεί η Ελληνική ηγεσία;
* Στο χθεσινό δείπνο καμία δήλωση συμπάθειας προς τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό απο τον Βαλς; Ή αμεσως πέρασε στο κυρίως πιάτο, αυτό των business (π.χ.ΟΣΕ);

Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρώνε και γελούν αποκομμένοι από την πραγματικότητα, καταδιωκόμενοι από τους λαούς τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator