Τυπάς προσπαθεί να κάψει τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης live στο “Παραιτηθείτε” (VIDEO)

0Έχοντας πριν τσακωθεί με ακομμάτιστο διαδηλωτή για την τιμή της κρέπας στην Κάσο

Από: Bobol Gordello

Στο απόλυτο event της σημερινής ημέρας “Παραιτηθείτε” έπαιξαν, γενικώς, ωραίες φασούλες.

Πολύ ωραίες φασούλες.

Ένα, όμως, σκηνικό από αυτά που καλό είναι να μη γίνονται παραλίγο να αμαυρώσει την επιτυχημένη αντικυβερνητική επιθεώρηση. Πιο συγκεκριμένα, τυπάς σκάει στις παρυφές της συγκέντρωσης και, αφού διαπληκτίζεται λεκτικά με κάποιον από τους διοργανωτές γύρω από το ζήτημα της παραγωγικής βάσης της χώρας, του τουρισμού και της τιμής της κρέπας σοκολάτα-μπισκότο στη Θάσο, απειλεί να βάλει φόκο στη σημαία της Ε.Ε. κάτω από γιούχα και χλευασμούς, χωρίς να καταφέρνει να επιτύχει το στόχο του στο τέλος. Απολαύστε:

Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τυπάς προσπαθεί να κάψει τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης live στο “Παραιτηθείτε” (VIDEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator