Σύμβουλος του Μητσοτάκη γράφει ότι η Αγία Σοφία είναι “ισλαμικό μνημείο”!!!

0



Π. Καρβουνόπουλος

Δεν σωζόμαστε με τίποτα! Από τη μια ο Πάγκαλος να λέει ασύλληπτες ανακρίβειες για το βράδυ των Ιμίων,παρουσιάζοντας τις ΕΔ της χώρας ως “διαλυμένο μαγαζί” και από την άλλη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη,ο οποίος όπως γράφεται σε ρεπορτάζ συμμετέχει στον πρωϊνό καφέ της Συγγρού,να μας…επιπλήττει για την Άγια Σοφιά την οποία χαρακτηρίζει ισλαμικό μνημείο! Μας παρατηρεί επιπλέον επειδή δεν έχουμε δείξει το ίδιο ενδιαφέρον για “δεκάδες τεμένη” που εμείς έχουμε αφήσει να μετατραπούν σε αποθήκες και ξενοδοχεία!

Ονομάζεται Χρήστος Βαλταδώρος κι όπως γράφει το triklopodia.gr πρόκειται “για τον επικοινωνιακό σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και συμμετέχοντα στον πρωινό καφέ της Συγγρού”.

Διαβάστε τι έγραψε στο twitter το οποίο απ΄ ότι φαίνεται απέσυρε μετά από το θόρυβο:
Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σύμβουλος του Μητσοτάκη γράφει ότι η Αγία Σοφία είναι “ισλαμικό μνημείο”!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator