Η απάντηση της Google στην πιο «ευγενική αναζήτηση» στην Iστορία του Google Search

0


Πηγή: Twitter / Ben John

Μια 86χρονη γιαγιά από το Γουίγκαν της Βρετανίας έγινε... πρωτοσελίδο τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας του εγγονού της, αλλά κυρίως της ευγενειάς της.

Η May Ashworth έκανε μια αναζήτηση στη Google, όπως όλος ο κόσμος. Ή σχεδόν όπως όλος ο κόσμος... Διότι συμπεριέλαβε και τις λέξεις please και thanks (παρακαλώ και ευχαριστώ) ζητώντας να μάθει ποιον αριθμό αντιπροσωπεύει το ρωμαϊκό MCMXCVIII.

Ο μαρτυριάρης εγγονός της Μπεν, δεν άντεξε στον πειρασμό και όταν ανακάλυψε τυχαία στο λάπτοπ την επίμαχη αναζήτηση, τη δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο.

Το γεγονός αυτό, πάντως, μόνο κακό δεν έκανε στη γιαγιά, που όπως ομολόγησε, είχε... δόλο για τα please και thanks μια και πίστεψε ότι η Google θα τα εκτιμούσε και θα τα της απαντούσε γρηγορότερα. Γελάτε; Ειρωνεύεστε; Χάσατε...


Διότι η Google και γρήγορα της απάντησε και την εκθείασε και δημόσια την ευχαρίστησε για την ευγένειά της...


«Αγαπητή γιαγιά του Μπεν,

Ελπίζουμε να είσαι καλά.

Σε έναν κόσμο δισεκατομμυρίων αναζητήσεων, η δική σου μας έκανε να χαμογελάσουμε.

Η απάντηση είναι 1998

Σε ευχαριστούμε...»
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η απάντηση της Google στην πιο «ευγενική αναζήτηση» στην Iστορία του Google Search"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator