Σήμερα οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών - Πότε καταθέτουν τα μηχανογραφικά

0Αναρτώνται σήμερα, Παρασκευή στα σχολεία και στο Ίντερνετ οι βαθμολογίες βάζοντας τέλος στην αγωνία των μαθητών που πήραν μέρος στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, καθώς και στους γονείς τυς.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμοί θα αναρτηθούν στα σχολεία όλης της χώρας σταδιακά, έως το μεσημέρι, ενώ στις 14:00 θα είναι διαθέσιμες και στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Ενώ την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, θα γίνουν γνωστές, με τον ίδιο τρόπο, οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Επαγγελματικών Λυκείων.

Τα μηχανογραφικά

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειό τους και να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) για μπορέσουν να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Με αυτόν τον κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται τη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση, να μελετούν το μηχανπογραφικό τους και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και μέχρι τις 8 Ιουλίου, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να μπουν στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση και να «κλειδώσουν» τις επιλογές τους.

Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρίζεται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τον υποψήφιο δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Ο υποψήφιος καλό είναι να εκτυπώσει ή/και να αποθηκεύσει στον υπολογιστή του το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να δει τις τελικές προτιμήσεις του.

Να θυμίσουμε ότι η προθεσμία αυτή είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σήμερα οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών - Πότε καταθέτουν τα μηχανογραφικά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator