Η Ελλάδα στο Κέντρο - Eρχεται το φθινόπωρο το νέο κόμμα που αλλάζει τον πολιτικό χάρτη

0Με αυτό το σύνθημα έρχεται το Φθινόπωρο το μεγάλο κόμμα του Κέντρου- η ονομασία του οποίου θα είναι απλά Το Κέντρο.

Βενιζέλος, Σημίτης, Πικραμμένος, Σαμαράς, Παπαδήμος, Αλέκος Παπαδόπουλος, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Γιώργος Φλωρίδης καλούν σε συστράτευση για την αποφυγή της χρεοκοπίας και την εφαρμογή του Κόφτη.

Το Κέντρο θεωρεί ότι είναι ανέφικτος ο στόχος του πλεονάσματος 3,5%. Κάτι τέτοιο αντιστοιχεί σε νέα Μικρασιατική Καταστροφή ενώ μετά και την τοποθέτηση της Λούκας Κατσέλη για τους Ελληνες καταθέτες που φοβούνται να επαναφέρουν τα χρήματά τους στις ελληνικές τράπεζες σε συνδυασμό με την αέναη εφαρμογή των capital controls οι συνθήκες στην οικονομία και την κοινωνία είναι πλέον ασφυκτικές.

Οι εμπλεκόμενοι στην προσπάθεια διαβλέπουν την αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να απογειώσει την ΝΔ και αποφάσισαν να αντιδράσουν στο Ολοκαύτωμα (όπως το χαρακτηρίζουν) της διακυβένρησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μέγα ερωτηματικό στην όλη προσπάθεια είναι ο ρόλος του Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος προκαλεί πανικό στη φυλή των ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση: Ιουνίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Ελλάδα στο Κέντρο - Eρχεται το φθινόπωρο το νέο κόμμα που αλλάζει τον πολιτικό χάρτη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator