Ανάρτηση "γροθιά" στην τριτοκοσμική Μπανανία για χαράτσια του ’97-’99 & καλοκαιρινά επιδόματα σε Καρανίκες

0


Η τριτοκοσμική «μπανανία» της Ελλάδος θυμήθηκε τους πολίτες που δεν είχαν δηλώσει την ακίνητη περιουσία τους την περίοδο ’97-’99! Ξύπνησαν οι κομμουνιστές ένα πρωί και θυμήθηκαν ότι πρέπει να πάρει επίδομα διακοπών ο κάθε Καρανίκας. Οπότε σου λέει θα βάλουμε ένα χαράτσι σ’ αυτούς τους ιδιοκτήτες.

Οι δε ιδιοκτήτες, αν δεν πληρώσουν το χαράτσι, θα έλθουν αντιμέτωποι με κατάσχεση του ακινήτου τους, το οποίο δεν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ούτε μέσω της δικαστικής οδού. Δηλαδή κανονική Σοβιετία.

Αλήθεια, τα λεφτά που χρωστάει το κράτος σε ιδιώτες πότε σκοπεύει να τα δώσει; Αν θυμάμαι καλά, είναι αρκετά δις.

Τέλος, είναι παράλογο να υπάρχει ετήσια δήλωση της ακίνητης περιουσίας, αν αυτή δεν έχει μεταβληθεί. Αλλά ξέχασα.

Πως θα αναπροσαρμόζεται ο ΕΝΦΙΑ και η ληστρική φορολόγηση; Έχουμε Φίληδες και Πολάκηδες να πληρώσουμε.

Μάριος Μπρούσκος Στυλιανόπουλος φωτογραφία Το Παρατηρητήριο
Δημοσίευση: Ιουνίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανάρτηση "γροθιά" στην τριτοκοσμική Μπανανία για χαράτσια του ’97-’99 & καλοκαιρινά επιδόματα σε Καρανίκες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator