ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ: ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ Α/ΓΕΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

0



Δεν γνωρίζουμε ποιος είχε την “έμπνευση”. Ποιος έκανε τέτοια γκάφα!Ποιος εξέθεσε τον Α/ΓΕΝ τον οποίο είδαμε στα τηλεοπτικά πλάνα από την τελετή ονοματοδοσίας των υποβρυχίων ΜΑΤΡΩΖΟΣ και ΚΑΤΣΩΝΗΣ να κρατά το μικρόφωνο για να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος!

Πρώτος πολίτης της χώρας ο κ.Παυλόπουλος δεν λέμε, αλλά και Αρχηγός ΓΕΝ ο Αντιναύαρχος Γιώργος Γιακουμάκης. Δεν φταίει ο ίδιος. Φταίνε οι στενοί του συνεργάτες που πολύ συχνά τον αφήνουν απροστάτευτο. Δεν είναι η πρώτη φορά. Κι επειδή ο Α/ΓΕΝ είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων ίσως θα πρέπει να αρχίσει να τραβάει αυτιά και να κάνει σαφές σε κάποιους συνεργάτες του ότι η δουλειά τους δεν είναι να παρακολουθούν τι γράφει το διαδίκτυο και οι δημοσιογράφοι, αλλά να εργάζονται σωστά ώστε να μην έχουν τίποτα να γράψουν!

Militaire.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ: ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ Α/ΓΕΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator