Ποιος πότε και γιατί φωτογράφησε τον Παύλο Πολάκη να καπνίζει στο υπουργείο;

0Ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός υγείας αποκαλύπτει τον... φωτογράφο του που διέρρευσε και την φωτογραφία με το τσιγάρο
Ε, λοιπόν μπορεί ο αναπληρωτής υπουργός να μην κάνει το χατίρι σε φίλους και εχθρούς να ζητήσει συγνώμη για την άστοχη πράξη του, να καπνίζει εντός του υπουργείου, τουλάχιστον όμως αποκάλυψε ποιος και πότε τράβηξε την επίμαχη φωτογραφία που έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων και σχολίων στα κοινωνικά μέσα του διαδικτύου.
Όπως λοιπόν ο ίδιος εξηγεί στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, απαντώντας σε σχόλιο σχετικά με το εάν πρόκειται για φωτομοντάζ, τη φωτογραφία την τράβηξε ένας από τους αντιπροσώπους των εταιρειών, που πουλάνε βηματοδότες. Μάλιστα ο κος Πολάκης διευκρινίζει ότι ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος τον φωτογράφησε, αφού είχαν τελειώσει τη συνάντηση που έκαναν στην αίθουσα συσκέψεων, "για να ρίξουν τις τιμές που προμηθεύονται τα νοσοκομεία".
Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ποιος πότε και γιατί φωτογράφησε τον Παύλο Πολάκη να καπνίζει στο υπουργείο;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator