ΜΕΡΚΕΛ-ΟΛΑΝΤ: Το αστείο δίδυμο που εξέθρεψε φορομπήχτες Κατρούγκαλους

0Oι κτηνώδεις φόροι στην Ελλάδα και οι χιλιάδες μετανάστες τρόμαξαν τους Αγγλους

Το αστείο αυτό δίδυμο που διέλυσε την Ευρώπη ανέχεται 6 χρόνια τώρα κρατιστές Ελληνες πρωθυπουργούς οι οποίοι επιβιώνουν βάζοντας άγρια χαράτσια, ανεβάζοντας τις φορολογικές κλίμακες, μετατρέποντας τις ασφαλιστικές εισφορές σε φόρους.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Την ίδια ώρα η διπλωματική-πολιτική ελίτ των Βρυξελλών με τους πολυτελείς μισθούς το μόνο που παράγει είναι νοσηρή γραφειοκρατία που υπερασπίζεται τα επι μέρους πελατειακά κράτη και πελατειακές κυβερνήσεις. Κι αυτό καθ΄εικόνα και ομοίωση της πελατειακής σήψης που διέπει και το γερμανικό κράτος.

Πως είναι δυνατόν μια Ευρωπαική Ενωση να επιτρέπει να φορολογούνται οι πολίτες της με κεφαλικούς φόρους αλά Σουλτάνου που εμπνέονται οι πολιτικοί Κατρούγκαλοι.

Ποιος είπε στο αστείο δίδυμο Μέρκελ-Ολάντ ότι οι Αγγλοι πολίτες σε μια εποχή που το διαδίκτυο παρουσιάζει live τις παγκόσμιες εξελίξεις δεν γνωρίζουν για τους κτηνώδεις φόρους στην Ελλάδα, για τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, για τους Ελληνες ολιγάρχες που πάνε πακέτο με το ελληνικό πελατειακό κράτος, για τις παράγκες της Δικαιοσύνης.

Η Ελλάδα ήταν για τους Αγγλους ψηφοφόρους το αποκρουστικό πρόσωπο της Ευρώπης που έπρεπε να την πληρώνουν και από πάνω.

Ο ερωτύλος Ολάντ και η ανίκανη και άβουλη Μέρκελ δημιούργησαν ένα φορολογικό Νταχάου το οποίο αντίκρυσαν πανικόβλητοι οι Αγγλοι ψηφοφόροι. Ανέχτηκαν επίσης μιας κυβέρνηση που γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη πρόσφυγες ανάμεσά τους μαχητές του Ισλάμ.

Γιατί αυτή η Ευρώπη θα πρέπει να είναι ελκυστική για τον Αγγλο πολίτη; Εξαλλος θα ήταν και ο Τσώρτσιλ με μια τέτοια Ευρώπη. Αντε γεια…
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΕΡΚΕΛ-ΟΛΑΝΤ: Το αστείο δίδυμο που εξέθρεψε φορομπήχτες Κατρούγκαλους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator