ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ"

0




ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ"

Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου στις 19:00

Ο Σταθμός στην Τέχνη παρουσιάζει την θεατρική και χορευτική παράσταση "Το Μυστικό της Ειρήνης" των παιδικών τμημάτων θεατρικού αυτοσχεδιασμού και χορού. Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 19:00 σας περιμένουμε να παρακολουθήσουμε και να καμαρώσουμε αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών μας. Οι μικροί μας ηθοποιοί και χορευτές δημιούργησαν με την βοήθεια των δασκάλων μία παράσταση γεμάτη φαντασία, στολισμένη με όμορφα μηνύματα και επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε.

Θα μας βρείτε επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στον αριθμό 41 στο Λουτράκι.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 6977736813, 6981032920 και 6944878239.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης :

Χρυσάνθη Κωτσιάκου, Εβελίνα Καρκαβίτσα, Μεταξένια Βούτου, Σάββας Δημητριάδης, Ίρις Μαρτίνου, Άννα Ντούκα, Νικόλαος Βλαχοδημήτρης, Μαρίνος Καλέας, Αλέξανδρος Φλάμος, Δημήτρης Στάθης, Ελένη Τασιοπούλου, Νεφέλη Φλάμου, Κλειώ Κέντον, Δήμητρα Δελιδάκη.

Τεχνική θεατρικού αυτοσχεδιασμού : Ευτέρπη Αποστόλου Δημάκη

Κείμενο : Πάνος Δημάκης

Χορογραφίες και επιμέλεια μουσικής : Διονυσία Δρόσου
Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator