ΟΥΤΕ Ο ΑΚΗΣ ΤΟΣΑ "ΒΙΒΛΙΑ" - Ιστορικός εκδότης και ο γιος υπουργού που δεν έχει που να βάλει τις βιβλιοθήκες!

0Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο λαμπερό πνεύμα ενός πολυδιαβασμένου ανθρώπου

Ούτε ο Ακης στη φυλακή δεν έχει διαβάσει τόσα “βιβλία”.

Ο γίγαντας ο Ακης που πλήρωσε τόσο ακριβά την φιλομάθειά του και την αγάπη του για τα βιβλία δεν είναι παρά μια αθώα Χιονάτη μπροστά σε όλους εκείνους που ζήλεψαν την αγάπη και την προσήλωσή του στα βιβλία και επιχείρησαν να τον αντιγράψουν. Καθότι είναι αλήθεια ότι το πολύ διάβασμα σου ανοίγει διάπλατα τις πύλες ενός νέου λαμπερού κόσμου. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο λαμπερό πνεύμα ενός πολυδιαβασμένου ανθρώπου: Four Seasons, Prada, Gucci, Ermenegildo Zegna, Porsche, Nammos, Gulfstream και πάει λέγοντας υποκλίνονται στους πολυδιαβασμένους, ειδικά εάν πρόκειται για Ελληνες πολιτικούς.

Από τους πλέον πολυδιαβασμένους ακούγεται ότι είναι γιος υπουργού (δεν διευκρινίζουν εάν πρόκειται για πρώην ή εν ενεργεία) ο οποίος παρέχει τις συμβουλές του έναντι πολλών εκατομμυρίων βιβλίων-ολόκληρα φορτηγά τίγκαστις βιβλιοθήκες ξεφορτώνονται καθημερινά στο σπίτι του. Δεν χωράνε οι βιβλιοθήκες. Ετοιμάζεται λέει ιστορική εφημερίδα να αναδείξει τον βιβλιοφάγο γιο του υπουργού (δεν διευκρινίζουν εάν πρόκειται για πρώην ή εν ενεργεία) και να γίνει το σώσε. Διάχυτη είναι η αίσθηση ότι το μέγεθος της έκρηξης που θα προκληθεί εξαιτίας των πολυδιαβασμένων πολιτικών μας θα ισοπεδώσει ότι έχει μείνει όρθιο στον πολιτικό χάρτη. Στο παρασκήνιο βρίσκεται σε εξέλιξη ένα άγριο κυνηγητό των βιβλίων που ούτε στο Μεσαίωνα δεν υπήρχε όμοιό του. Ιστορικός εκδότης ισχυρίζεται ότι έχει κρατήσει αντίγραφα των βιβλίων που έχουν σταλεί και ετοιμάζεται…

Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΟΥΤΕ Ο ΑΚΗΣ ΤΟΣΑ "ΒΙΒΛΙΑ" - Ιστορικός εκδότης και ο γιος υπουργού που δεν έχει που να βάλει τις βιβλιοθήκες!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator