Παραιτήθηκε ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό, ανέλαβε ο Βίκτορ

0



Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αφού παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και η παραίτησή του έγινε αποδεκτή. Στον πάγκο των Πειραιωτών ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Ξαφνική αλλαγή "σκυτάλης" στον πάγκο του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρει η "ερυθρόλευκη" ανακοίνωση, με τον Βίκτορ Σάντσεθ να είναι ο διάδοχός του στον πάγκο των Πειραιωτών. Ο άλλοτε βοηθός του Μίτσελ, ο οποίος ήταν στον πάγκο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, επιστρέφει στο Λιμάνι και αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του.


Παρά το γεγονός πως ο Σίλβα ήταν κανονικά με την ομάδα στην προετοιμασία στην Αυστρία, εντούτοις υπέβαλλε την παραίτησή του, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν άμεσα τον άνθρωπο που τον διαδέχεται. Μένει να φανεί τι ακριβώς συνέβη και ο Σίλβα παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία, αλλά για να ανακοινώνεται τόσο γρήγορα ο νέος προπονητής, αυτό σημαίνει ότι οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες.
Ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή".
Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Βίκτορ Σάντσεζ".
Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραιτήθηκε ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό, ανέλαβε ο Βίκτορ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator