Ολυμπία Οδός: Έτοιμο για παράδοση τις επόμενες βδομάδες το τμήμα Κόρινθος-Κιάτο

0



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με φόντο την παράδοση του πρώτου τμήματος της Ολυμπίας Οδού ισχύουν από σήμερα 22 Ιουνίου και μέχρι την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016.

Συγκεκριμένα οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών από το ύψος του κόμβου της Αρχ. Κορίνθου (86ο χλμ) έως το ύψος του κόμβου του Κιάτου (106ο χλμ), προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής της αντιολισθηρής στρώσης του ασφαλτοτάπητα των δύο κλάδων του νέου αυτοκινητοδρόμου από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και μια επιπλέον ενδιάμεση λωρίδα που θα διατίθεται στην κατεύθυνση αιχμής, είτε από τον βόρειο είτε από το νότιο κλάδο του νέου αυτοκινητοδρόμου, σύμφωνα με τη προσωρινή σήμανση που θα υλοποιηθεί για κάθε φάση ξεχωριστά.

Με την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών, η κυκλοφορία θα μπορεί να διεξάγεται πλέον και στις δύο κατευθύνσεις από τους νέους ολοκληρωμένους κλάδους του νέου αυτοκινητόδρομου, με δύο λωρίδες και λωρίδα έκτακτης ανάγκης ανά κατεύθυνση.

Αυτό σημαίνει πως αποκαλύπτεται η ημερομηνία παράδοσης του τμήματος Αρχαία Κόρινθος-Κιάτο; Θα το μάθουμε τις αμέσως επόμενες μέρες καθώς όπως μαθαίνει το ypodomes.com η πληροφορία κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Νίκος Καραγιάννης- ypodomes.com
Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ολυμπία Οδός: Έτοιμο για παράδοση τις επόμενες βδομάδες το τμήμα Κόρινθος-Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator