ΒΡΑΧΑΤΙ: Οικογενειακή τραγωδία με δύο νεκρούς - Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε ο 85χρονος δράστης και αυτόχειρας - ΒΙΝΤΕΟ

0


Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στο Βραχάτι Κορινθίας.

Ηταν λίγο μετά τις 11 το πρωί που ένας κάτοικος της περιοχής ενημέρωσε την αστυνομία ότι άκουσε πυροβολισμούς από διπλανό σπίτι.

Αμέσως στο σημείο που τους υπέδειξε, έφτασαν αστυνομικοί που εντόπισαν δύο νεκρούς άντρες, έναν στην αυλή του σπιτιού και έναν στο εσωτερικό της οικίας.

Οπως διαπιστώθηκε ο νεκρός που βρισκόταν στην αυλή ήταν ο πατέρας και δίπλα του υπήρχε ένα περίστροφο ενώ μέσα στο σπίτι κείτονταν ο 49χρονος γιος του.

Η έρευνα των αστυνομικών είναι σε εξέλιξη ενώ στο «μικροσκόπιο» των αρχών είναι το όπλο που βρέθηκε στην αυλή.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο πατέρας να σκότωσε τον γιο του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε ενώ ερευνούν και την πληροφορία ότι ο 49χρονος φέρεται στο παρελθόν να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε ο 85χρονος δράστης και αυτόχειρας - Αποφάσισε να δώσει τέλος στο δράμα του 49χρονου γιου του ο οποίος μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικά ιδρύματα

Απίστευτες διαστάσεις παίρνει το οικογενειακό δράμα που εκτυλίχθηκε το πρωί στο Βραχάτι Κορινθίας, όταν ένας 85χρονος πατέρας πυροβόλησε τον ψυχοπαθή γιο του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Μια άτυπη διαθήκη και ένα σημείωμα που άφησε ο ηλικιωμένος δράστης και αυτόχειρας αποδίδουν ανάγλυφα το μέγεθος της τραγωδίας που βίωνε η οικογένεια.

Το ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε σε ένα κομοδίνο, δείχνει ότι ο 85χρονος Ν. Σ. είχε πάρει την απόφασή του να δώσει με τα ίδια του τα χέρια τέλος στο δράμα του 49χρονου γιου του Σ., ο οποίος μπαινόβγαινε στα ψυχιατρικά ιδρύματα πάσχοντας από βαριά ψυχολογικά προβλήματα. Ταυτόχρονα, ήθελε να γλιτώσει το μικρότερο παιδί του από τα προβλήματα που θα του δημιουργούσε ο αδελφός του: «Την πράξη μου αυτή την έκανα για να απαλλάξω το δεύτερο παιδί μου από το δυσβάσταχτο βάρος της φροντίδας του αδελφού του», έγραφε ο ηλικιωμένος.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκε άλλο ένα σημείωμα, σαν διαθήκη, στο οποίο ο τραγικός πατέρας ανέφερε ότι άφηνε στον μικρότερο γιο του ένα χρηματικό ποσό για να τα βγάλει πέρα. Αμέσως μόλις τακτοποίησε τα χαρτιά, ο 85χρονος πήρε ένα περίστροφο και πυροβόλησε πέντε φορές τον 49χρονο γιο του μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια, βγήκε στην αυλή και αυτοπυροβολήθηκε βάζοντας τέλος στη βασανισμένη ζωή του.

Οι γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας βρήκαν νεκρούς πατέρα και γιο. Το περίστροφο βρέθηκε πεσμένο στο ύψος του κεφαλιού του 85χρονου και, όπως διαπιστώθηκε, είχε χρησιμοποιηθεί και για την δολοφονία του γιου του. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθούν πλήρως οι κρυφές πτυχές της τραγωδίας.
Το βίντεο είναι από το korinthostv.gr

Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΡΑΧΑΤΙ: Οικογενειακή τραγωδία με δύο νεκρούς - Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε ο 85χρονος δράστης και αυτόχειρας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator