ΝΕΜΕΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Α & Β ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ

0Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με τo σύλλογο Σ.Ο.Α.-Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και το Δήμο Νεμέας συνδιοργανώνει Αγώνα Τοξοβολίας Ανοικτού χώρου, Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νεμέας στις 18 & 19 Ιουνίου 2016 έναρξη 10:00 πμ.

Σας περιμένουμε για να γνωρίσετε από κοντά το άθλημα της τοξοβολίας.
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΜΕΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Α & Β ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator