Πολάκης έξω από τα δόντια: «Ένα μεγάλο μέρος των δικαστών είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα» (βίντεο)

0



«Μέτωπο» με τους δικαστές ανοίγει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης σε εκδήλωση στο Περιστέρι αναφέρθηκε στην εμπλοκή δικαστών σε παραδικαστικά κυκλώματα«Υπάρχει ένα μεγάλο θέμα με τη δικαιοσύνη. Ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών -και πρέπει να μπει νέο αίμα σε αυτό το σώμα- για να το πω κομψά, έχει δεσμεύσεις. Τέλος πάντων, για να το πω λιγότερο κομψά, είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρελθόντος ή του παρόντος», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του Παύλου Πολάκη.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πολάκης έξω από τα δόντια: «Ένα μεγάλο μέρος των δικαστών είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα» (βίντεο)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator