Τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Δημοκρατία;

0



Η είδηση: Μεταξύ όλων των άλλων η Κυβέρνηση, με την συναίνεση της ΝΔ, ψήφισε την σύσταση και λειτουργία Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΔΑΕ).
Η Αρχή αυτή θα ελέγχει όλα τα έσοδα του κράτους – φορολογικά, τελωνειακά κλπ - αλλά ο μόνος που θα την ελέγχει θα είναι ο διοικητής της μαζί με το διοικητικό της συμβούλιο, τα μέλη του οποίου θα προέρχονται και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Τα μέλη τα προερχόμενα από την Κομισιόν δεν θα έχουν μεν δικαίωμα ψήφου, θα έχουν όμως όλες τις υπόλοιπες εξουσίες.
Η ΑΔΑΕ μάλιστα θα μπορεί, αν θέλει, να αρνείται –εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- την παροχή πληροφοριών ακόμη και στον Υπουργό Οικονομικών!
Και μιλάμε ακόμη για... Κυβέρνηση της χώρας!

Ο βουλευτής Γ. Κυρίτσης: “Γιαυτό ακριβώς ψηφίστηκε [ο ΣΥΡΙΖΑ] τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενουμευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει(...) η φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει ταξικό πρόσημο και κάποιος πρέπει να πληρώσει τη νύφη (...) τα ευπορότερα στρώματα, οι κατά τεκμήριο εύπορες κοινωνικές ομάδες, που έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στις δυνάμεις του “Ναι” στο δημοψήφισμα και τα χαμηλότερα ποσοστά στον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου (...) Υπάρχουν τρόποι να βρει η Εφορία ποιοι ψήφισαν ΝΑΙ...”

Μάλιστα κύριοι. Κάνει ταξική πολιτική -υπέρ των αδυνάτων, μην μπερδευτείτε- ο Σύριζα, ως... συνεπές αριστερό κόμμα.
Αφού εκπορνεύτηκε ξετσίπωτα στους (κυβερνητικούς και μη) Αμερικανούς...
Αφού έβαλε την υπογραφή του σε κάθε απαίτηση του Σόιμπλε και αποικιοποίησε τη χώρα για μιαν αξιολόγησή του...
Αφού πήρε ένα 62% ΟΧΙ που το έκανε 100% ΝΑΙ μέσα σε μια μέρα πέρυσι, τώρα κάνει και... αριστερή πολιτική!
Το πουτανάκι της Goldman Sachs...
Ο ζήτουλας της Ευρώπης...
Ο λούστρος της παγκοσμιοποίησης...
Αυτός που διέσυρε το όνομα της Αντίστασης και της Ελλάδας διεθνώς...
Αναζητεί ταξικό εχθρό σε όσους ακόμη δεν έχουν ολοσχερώς καταστραφεί από την πολιτική του!

Και η δήλωση Κυρίτση δεν είναι απλώς διχαστική.
Είναι απολύτως φασιστική.
Απειλεί με οικονομικό όλεθρο βάσει προγραφών και καθεστωτικής “χρήσης” της εφορίας, ένα λεκτικό κονσερβοκούτι (όπως εκείνα που κάποτε χρησιμοποιούσαν Έλληνες για να σφάζουν Έλληνες) για τους εναντιόφρονες.

Τουλάχιστον ο Στάλιν, στον οποίον αναφέρεται ο συριζογράφος βουλευτής, διέσωσε τη χώρα του από τους ναζί και ανέδειξε την Σοβιετική Ένωση σε παγκόσμια υπερδύναμη, κόντρα σε όλον τον τότε κόσμο.
Τι σχέση έχει ο αετός με τον σκατομπάμπουρα;
Τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Δημοκρατία;
Να υποθέσουμε ό,ποια είναι και η σχέση του Τσίπρα με την αλήθεια;

Πηγή "Αντιφωνητής"
Δημοσίευση: Ιουνίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Δημοκρατία;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator