Κυριακής το ανάγνωσμα

0



Τη μαύρη περίοδο για τη χώρα του κωστακη καραμανλή, στην ΕΡΤ με οργανμένο σχέδιο έμπνευσης και ευθύνης ρουσόπουλου, ενέσκυψε μια λαίλαπα.
Με πρωταγωνιστή τον αχυράνθρωπο και πολύ-καταδικασθέντα για κλοπή του χρήματος των Ελλήνων φορολογουμένων χρήστο παναγόπουλο, τα ταμεία...ανατινάχθηκαν και ποταμοί χρήματος κατέληξαν στα χέρια των διεφθαρμένων συνεργατών τους.
Σήμερα όλοι ξέρουμε πως το σχέδιο ήταν...πανελλαδικής εμβέλειας και ήταν η τελευταία κλωτσιά που καταβύθισε την Ελλάδα στην Κρίση.
Ήταν ένα οργανωμένο και ψυχρά σχεδιασμένο Εθνικό Έγκλημα, τις συνέπειες του οποίου ζεί η πατρίδα έκτοτε. (και ας προστέθηκαν όσα λάθη και νεώτερα εγκλήματα στη συνέχεια, αυτό δεν αλλάζει όσα προηγήθηκαν).
Είναι οδυνηρό για όσους ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο και έχουν υποστεί όσα έχουν υποστεί, κανείς να μην καταλήγει στη φυλακή και αντίθετα ιδιώτες επιχειρηματίες να"αξιοποιούν" αποδεδειγμένους και πολυ-καταδικασμένους Κλέφτες των Ελλήνων φορολογουμένων και συνταξιούχων (να μην ξεχνάμε την επίθεση του νεο-καραμανλικού παρακράτους που διέλυσε τα ταμεία...) όπως τον χρήστο παναγόπουλο για να προωθήσουν τα σκοτεινά συμφέροντα τους στη μαφιόζικη παιδική χαρά του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και είναι φτύσιμο στη μούρη όλων μας ένας τέτοιος εθνικός εγκληματίας να ΤΟΛΜΑ να κάνει δηλώσεις για....τη νομιμότητα!
Έλεος, πως το επιτρέπει μια τόσο ματωμένη από τέτοιους κοινωνία;;;
Κεφαλαία σε ορισμένα ονόματα μου είναι αδύνατο να βάλω, δεν είναι ορθογραφικό, δηλωτικό απόλυτης άρνησης είναι.

Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κυριακής το ανάγνωσμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator