Σε ποιον ανήκει ο γραφικός χαρακτήρας του μυστηριώδους σημειώματος για το θάνατο του Παντελίδη;

0



Ανάρτηση-φωτιά της μητέρας του Παντελή Παντελίδη

Μυστήριο με σημείωμα που βρέθηκε (πότε;) στο σημείο που έγινε το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή του γιου της ανέβασε με ανάρτησή της στο facebook η μητέρα του Παντελίδη, Αθηνά Παντελίδου. Η κα Παντελίδου ζητά την παρέμβαση των Αρχών για το σημείωμα που έγραφε:

«Τι έγινε στην Αγία Τριάδα μέχρι το parking του αεροδρομίου στις 8 παρά τέταρτο; Μυρσίνη γιατί είπες ψέματα ενώ στον Ευαγγελισμό έλεγες ”Μας σκότωσε η μ@@@κισμένη”’; Φοβάσαι μη σε δώσει η Φρόσω για τα νταραβέρια σου και έτσι σε έχει δεμένη! Αθηνά ξύπνα. Στον εκβιαστών αυτοί που κλέβαν παράνομα τον χαζό και στα κανάλια αυτές. Αλλιώς ο Παντελής θα σκοτωθεί 2η φορά», γράφει το σημείωμα που βρήκε ο αδελφός του καλλιτέχνη, Τριαντάφυλλος, και ανήρτησε επίσης στο Facebook.

Από ποιόν ή ποιους γράφτηκε το σημείωμα; Ποιος το εντόπισε πρώτος; Που βρίσκεται το σημείωμα; Τίνος γραφικός χαρακτήρας υπάρχει στο σημείωμα που ούτε λίγο ούτε πολύ φωτογραφίζει την Φρόσω σαν οδηγό του Mercedes. Ποια είναι τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο; Γνωρίζουν κάτι παραπάνω οι γιατροί και το προσωπικό του Νοσοκομείου που νοσηλεύεται το ένα από τα δύο κορίτσια;



ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε ποιον ανήκει ο γραφικός χαρακτήρας του μυστηριώδους σημειώματος για το θάνατο του Παντελίδη;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator