Δόθηκε στην κυκλοφορία ο επαρχιακός δρόμος Κιάτο - Λαύκα - Καστανιά

0

Από τα σημαντικότερα έργα που ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μετά την διαγράμμιση, την σήμανση και τα στηθαία ασφαλείας δόθηκε στην κυκλοφορία. Τουλάχιστον 10 λεπτά εξοικονόμηση χρόνου για ταξίδι προς τον Φενεό και σίγουρα λιγότερες στροφές και πολύ καλύτερη διάθεση.
Θα ακολουθήσει δημιουργία κόμβου στην Καστανιά και αντιμετώπιση του προβλήματος των καταπτώσεων στο παλαιό τμήμα του δρόμου προς διάσελο.

Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δόθηκε στην κυκλοφορία ο επαρχιακός δρόμος Κιάτο - Λαύκα - Καστανιά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator