ΚΙΑΤΟ: Πλούσιο θέαμα και... πολύ κάπνα στην 1η δεξιοτεχνία αυτοκινήτων - ΒΙΝΤΕΟ

0Μετά από πολλά χρόνια το Λιμάνι του Κιάτου φιλοξένησε αγώνα δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου . Ο αγώνας διοργανώθηκε από την START LINE και υπό την αιγίδα του Δήμου Σικυωνίων και του Λιμενικού Ταμείου Κιάτου.

Τον αγώνα υποστήριξαν η SEAJETS, η ROLOPROTECTION- Ιωάννη Δημητρόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε., ενώ την ηχητική κάλυψη είχε αναλάβει η εταιρεία RICHTER Sound.

Πάρτε μια μικρή γεύση:Δημοσίευση: Ιουνίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Πλούσιο θέαμα και... πολύ κάπνα στην 1η δεξιοτεχνία αυτοκινήτων - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator