Μελέτης: «Δε θα αλλάξω τον "Μελέτη"... οι Κορίνθιοι τον έχουν επιβραβεύσει με την ψήφο τους» - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο παλιός σιδηροδρομικός σταθμός Κορίνθου με προσωπικές εντολές του Δήμαρχου θα καθαριστεί όλος τα βαγόνια θα φτιαχτούν και θα δοθούν στους Κορίνθιους προς χρήση ως μουσειακός χώρος. Τώρα για αυτούς που ενοχλούνται με τον Αντιδήμαρχο και τον τρόπο που ασχολούμαι με το Δήμο μας αυτός είμαι και δεν έχω σκοπό να αλλάξω οι Κορίνθιοι με την ψήφο τους επιβράβευσαν τις προσπάθειές μου.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Χρήστου Μελέτη.protinews.blogspot.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μελέτης: «Δε θα αλλάξω τον "Μελέτη"... οι Κορίνθιοι τον έχουν επιβραβεύσει με την ψήφο τους» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator