ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έξω φρενών ο Βασίλης για τον καθαρισμό του σταθμού του ΟΣΕ από τον Μελέτη

0


Ενοχλήθηκε ο Μπαλάφας από την ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ενέργεια του αντιδημάρχου καθαριότητας κου Μελέτη ο οποίος καθάρισε την περιοχή του παλαιού σιδηροδρομικού σταθμού της Κορίνθου με προσωπική εθελοντική εργασία και με το ιδιωτικό του αγροτικό μηχάνημα.

Εμείς τον δικαιολογούμε τον Βασίλη και είμαστε με το μέρος του, κατανοούμε πλήρως το πρόβλημά του και την ανησυχία του μιας και η μόνη επαφή του με το συγκεκριμένο χώρο ήταν πριν πολλά χρόνια ως αχθοφόρος του Χατζηδάκη και του Νανόπουλου με σακάκι, γυαλί ηλίου και σκαρπίνι να κοιτάζει το φωτογραφικό φακό και κάποιους ίσως που εργάζονταν εκεί εκείνη τη στιγμή !!!

Διότι όπως λέει κι ο Τζέρομ Τζέρομ: 
"Η εργασία μου αρέσει, με συναρπάζει. Θα μπορούσα να κάθομαι ώρες ατέλειωτες και... να την κοιτάζω"






Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έξω φρενών ο Βασίλης για τον καθαρισμό του σταθμού του ΟΣΕ από τον Μελέτη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator