Ο Πρετεντέρης βλέπει να... «χύνεται αίμα» στη συγκέντρωση των #Παραιτηθείτε

0Πρωτοφανές σχόλιο από τον Γιάννη Πρετεντέρη

Μα είναι δυνατόν, δημοσιογράφος, πριν από μία συγκέντρωση, να μιλάει για αίμα! Τι σχόλιο χρυσαυγίτικου στυλ και νοοτροπίας ήταν αυτό;

Ο Πρετεντέρης, αφού χαρακτήρισε υπόπτους, για κυβερνητική εξάρτηση, τους αντιεξουσιαστές που έχουν διάθεση να κράξουν τους «Παραιτηθείτε» («απ’ έξω είναι αντιεξουσιαστές και από μέσα Φίλης», είπε χαρακτηριστικά), έκανε... και μια δήθεν έκκληση προς την κυβέρνηση με ύφος λαϊκιστή, αυριανιστικού τύπου: παιδιά, μαζέψτε τα παιδιά, για να μην έχουμε αίμα καλοκαιριάτικα…

ΠΗΓΗ: nonews-news.blogspot.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Πρετεντέρης βλέπει να... «χύνεται αίμα» στη συγκέντρωση των #Παραιτηθείτε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator