Γκροτέσκ: Να σε κάψω Γιάννη... να σ` αλείψω λάδι !

0




Πρώτα εξαθλιώνεις έναν λαό, στέλνεις στο δρόμο μερικές δεκάδες χιλιάδες, δεν λέμε ότι το «έργο» είναι αποκλειστικά δικό σου όμως, από τη μια, δεν καταφέρνεις να ανακόψεις το κοινωνικό φαινόμενο-μάστιγα ούτε στο ελάχιστο… κι από την άλλη… βάζεις κι εσύ το χεράκι σου (εκών-άκων δεν το εξετάζω) .
Πέρα από το ανακουφιστικό της όλης υπόθεσης, είναι πολύ αντιφατικό , να βλέπω το ίδιο το σύστημα που με μια κλωτσιά στα πισινά σ` έστειλε στο παγκάκι, να προσπαθεί να σου χρυσώσει το χάπι , σαν άλλος φαρισαίος , διατυμπανίζοντας ότι σου στέλνει το λεωφορείο της «Αγάπης» για να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες σου… 
Είναι πολύ γκροτέσκ για να το δεχθώ… 
Διαβάζω ότι πρόβλημα αστέγων υπάρχει μόνο στο Κρατίδιο της Αθήνας, τα άλλα Πόλεις-Κράτη της Ελλάδας δεν γνωρίζουν τέτοια φαινόμενα , ή… μάλλον ο φαρισαϊσμός φτάνει και περισσεύει για τους ψηφοφόρους της Αθήνας… 

Λίγη ντροπή; 
Ποιος την έχασε για να την βρείτε εσείς…


Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γκροτέσκ: Να σε κάψω Γιάννη... να σ` αλείψω λάδι !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator