ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ

0Σπαθοβούνι LIVE

Νέα στοιχεία είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας από έγκριτη ιστοσελίδα της Κορίνθου.
Σύμφωνα λοιπόν με νεώτερες αποκλειστικές πληροφορίες του ρεπόρδερ μας (φωτο) στο πανηγύρι του Σπαθοβουνίου εκτός από τους τρεις πρώην προέδρους της ΝΟΔΕ Κορινθίας που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι με τον Πνευματικό υπήρχαν και άλλοι 400 που ανέπνεαν τον ίδιο αέρα μαζί του !!!
Η πληροφορία δεν έχει ακόμα διασταυρωθεί αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα στο Δήμο Κορινθίων είναι πάρα πολύ σοβαρά !!!
Θα επανέλθουμε με άλλο αναλυτικό ρεπορδάζ αφού οι πληροφορίες καταφθάνουν βροχή στα γραφεία μας.
Με κάθε επιφύλαξη σας μεταφέρουμε επίσης πως αυτοί οι 400 που ήσαν στο πανηγύρι άκουγαν και το ίδιο κλαρίνο με τον Πνευματικό από την ίδια ορχήστρα, και κατανάλωσαν μέρος της ίδιας γουρνοπούλας από αυτή που σερβιρίστηκε στον Αλέκο.


Υ.Γ. Η ανάρτηση αυτή είναι σατιρική
Δημοσίευση: Ιουνίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator