Α.Πνευματικός: «Στηρίζουμε τον "Αργοναύτη"... έναν σύλλογο που έχει φέρει διακρίσεις» - ΒΙΝΤΕΟ

0Πολλές φορές στο παρελθόν έλεγα να δημιουργήσω ειδική σελίδα για συζητήσεις σχετικές με το σκάκι.Σκέφτηκα να εγκαινιάσω τη στήλη.Ο Δήμος Κορινθίων και η Σκακιστική Ακαδημία Κορινθίας «Αργοναύτης»συνδιοργάνωσαν για το πρωτάθλημα αγώνες Σκάκι, στο Φλοίσβο στην Κόρινθο.
Με αυτούς τους αγώνες διαδίδεται  το άθλημα του σκακιού του μοναδικού πνευματικού αθλήματος. Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέκου Πνευματικού και του Γιάννη Παπακυριάκου.http://protinews.blogspot.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Α.Πνευματικός: «Στηρίζουμε τον "Αργοναύτη"... έναν σύλλογο που έχει φέρει διακρίσεις» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator