ΒΕΛΟ: Συναυλία του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ στον Προφήτη Ηλία @9 Ιουλίου

0Στα καταστήματα Youshop Velonet στην Κόρινθο (Πατρών 39) και στο Κιάτο (Μετ.Σωτήρος 5 & Εθν. Αντιστάσεως) γίνεται προπώληση εισιτηρίων για την καλοκαιρινή συναυλία του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ που διοργανώνει ο Δήμος Βέλου-Βόχας και θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου στον Προφήτη Ηλία του Βέλου Κορινθίας.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 13€
ΤΙΜΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ-ΑΝΕΡΓΩΝ : 11€ (θα πρέπει να έχετε μαζί σας το πάσο-φοιτητική ταυτότητα και για τους άνεργους την κάρτα ανεργίας και την ταυτότητα σας.)
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΕΛΟ: Συναυλία του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΟΥΛΗ στον Προφήτη Ηλία @9 Ιουλίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator