ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δικαίωση της δημοτικής αρχής με την δικαστική διαμάχη που είχε με τους 8μηνίτες - ΒΙΝΤΕΟ

0



Για Δικαίωση της δημοτικής αρχής έκανε λόγο σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός σχετικά με την δικαστική διαμάχη που υπήρχε με τους 8μηνίτες που η σύμβασή τους έληξε 5 Νοεμβρίου 2015.

Επισήμανε πως από την απόφαση γλίτωσαν οι δημότες επιβάρυνση των οικονομικών τους
και κατέληξε πως περιμένει ένα σχόλιο η μια συγνώμη απο αυτούς που βιάζονται συνήθως και πάνε κόντρα στα συμφέροντα του Δήμου κόντρα στη κοινή λογική κόντρα στο δίκαιο…
Τέρμα πια αυτές οι πρακτικές που την πληρώνουν οι Δήμοι και οι Δημότες.



korinthostv.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δικαίωση της δημοτικής αρχής με την δικαστική διαμάχη που είχε με τους 8μηνίτες - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator