Βαλς: Ζηλεύω τον Τσίπρα! Πέρασε 7.500 σελίδες χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!

0


Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς θα είναι στην Αθήνα για λίγες ώρες ακόμα αλλά στην σύντομη παραμονή του στην Ελλάδα έβγαλε ειδήσεις. Ο Γάλλος πρωθυπουργός, είχε συνάντηση το βραδάκι της Πέμπτης με δημοσιογράφους της χώρας του στην γαλλική πρεσβεία και αυτά που τους είπε είναι αποκαλυπτικά...

Τις δηλώσεις μετέφερε ο Γάλλος ανταποκριτής της LIberation, Fabien Perrier ο οποίος ήταν μεταξύ των δημοσιογράφων που συζήτησαν με τον Μανουέλ Βαλς σε χαλαρό ύφος στην Γαλλική πρεσβεία. Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως στα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν στην Γαλλία με την κυβέρνηση να μην μπορεί να αντιδράσει απέναντι στις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο νόμο για τα εργασιακά.

Ωστόσο, με αφορμή και αυτά που περνάει η κυβέρνησή του ο Γάλλος πρωθυπουργός εξομολογήθηκε στους περίπου 15 συμπατριώτες του δημοσιογράφους:

«Ζηλεύω τον Τσίπρα που πέρασε 7.500 σελίδες απο τα μέτρα χωρίς αλλαγές, χωρίς απεργίες», αναφερόμενος φυσικά στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που πέρασε από την Βουλή...
Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βαλς: Ζηλεύω τον Τσίπρα! Πέρασε 7.500 σελίδες χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator