ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Για ποιες "υπηρεσίες" κ.Βραχάτη πλήρωσε η επιχείρηση 2.500 ευρώ για δύο μήνες σε Κορινθιακό ΜΜΕ;;;

0



Μετά την αποκάλυψη μεγατόνων (δείτε εδώ) που έκανε ο κ. Γιάννης Βραχάτης στην ετήσια συνέλευση του LTO έχουμε μια ερώτηση για τον ίδιο μια και είναι και Διευθυντής Επικοινωνίας του Καζίνο Λουτρακίου.
Έχουμε την πληροφορία ότι η επιχείρηση πλήρωσε 2.500 ευρώ καθαρά για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2013 σε Κορινθιακό ΜΜΕ για κάποιες "υπηρεσίες".
Οι ίδιες πληροφορίες μας λένε ότι οι "υπηρεσίες" αυτές αναφέρονται σε συμφωνητικό που έχετε συνυπογράψει με τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου ΜΜΕ από το 2007.
Αυτό σημαίνει αν δεν κάνουμε λάθος ότι υπάρχει συνεργασία πολλών ετών επί αμοιβή με συγκεκριμένο Κορινθιακό ΜΜΕ.
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι σαν ιδιωτική επιχείρηση έχει κάθε δικαίωμα να υπογράφει ότι αποφασίζει απλώς πιστεύουμε ότι τα παρακάτω ερωτήματα θα ενδιαφέρουν τους χιλιάδες εργαζομένους της επιχείρησης.

Ισχύει κ.Βραχάτη ότι πλήρωσε η επιχείρηση 2.500 ευρώ για δύο μήνες σε Κορινθιακό ΜΜΕ για κάποιες "υπηρεσίες";;;

Το συμφωνητικό του 2007 με τις "υπηρεσίες" Κορινθιακού ΜΜΕ είναι ακόμα σε ισχύ;;;

Έχει ανανεωθεί;; Κι αν έχει ανανεωθεί η επιτροπή το γνωρίζει;;;

Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Για ποιες "υπηρεσίες" κ.Βραχάτη πλήρωσε η επιχείρηση 2.500 ευρώ για δύο μήνες σε Κορινθιακό ΜΜΕ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator