Δείτε πόσα εκατομμύρια εφάπαξ θα πάρουν οι 28 βουλευτές που δεν επανεκλέγησαν

0


Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσει το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας την αποστολή των αποζημιώσεων (εφάπαξ) στους 28 βουλευτές οι οποίοι δεν επανεκλέγηκαν ή δεν κατήλθαν ως υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές.
Οι αποζημιώσεις θα φτάσουν μέχρι και 4 εκατομμύρια ευρώ.
Αρμόδια πηγή δήλωσε ότι ήδη το Λογιστήριο της Βουλής απέστειλε τα στοιχεία για κάποιους από τους απερχόμενους βουλευτές στο Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας το οποίο προχώρησε στις απαιτούμενες διαδικασίες. Στη συνέχεια το Γενικό Λογιστήριο απέστειλε τα απαιτούμενα έγγραφα στην Ελεγκτική Υπηρεσία για έλεγχο.
Βουλευτές με συμπληρωμένη μία θητεία θα λάβουν αποζημίωση €75.728 και βουλευτές με συμπληρωμένες δύο και πέραν θητείες θα πάρουν εφάπαξ €185.114.
Για τους 14 βουλευτές που δεν διεκδίκησαν εκλογή το ποσό του εφάπαξ που τους αναλογεί αγγίζει τα €2,5 εκατ. Μάλιστα από το σύνολο του εφάπαξ των 14 βουλευτών που αποχώρησαν ποσό €2,2 εκατ., θα δοθεί σε 12 από τους βουλευτές οι οποίοι είχαν πολυετή παρουσία στα κοινοβουλευτικά έδρανα.
Επίσης στους υπόλοιπους 14 βουλευτές που δεν έχουν εκλεγεί θα δοθεί αποζημίωση €1,5 εκατ.

Πηγή: Εφημερίδα Φιλελεύθερος
patratora.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δείτε πόσα εκατομμύρια εφάπαξ θα πάρουν οι 28 βουλευτές που δεν επανεκλέγησαν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator