Άρατος 1893 Α.Ο Κιάτου: Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Μίνι-Βόλλευ

0Ο σύλλογός μας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία Τουρνουά Μίνι-Βόλλευ με τη συμμετοχή 40 κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων από τον Γ.Σ Απόλλωνα Ξυλοκάστρου και Άρατο Κιάτου.
Νικήτρια του Τουρνουά η ομάδα του Ξυλοκάστρου, ενώ οι μικρές αθλήτριες του Άρατου κατέκτησαν τη δεύτερη και τρίτη θέση!!! 
Επίσης στο Τουρνουά έλαβαν μέρος και 10 κορίτσια ηλικίας 6-9 χρονών, παίζοντας baby volley σε ειδικά διαμορφωμένο φιλέ.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τη συμμετοχή τους στο Τουρνουά, γιατί σημασία σ’ αυτούς τους αγώνες δεν έχει τόσο η νίκη, αλλά η συμμετοχή…
Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άρατος 1893 Α.Ο Κιάτου: Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Μίνι-Βόλλευ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator