Ο αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου Γιώργος Καλαπόδης νικητής στον 18ο αγώνα «Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου»

0Ο αθλητής των μεγάλων αποστάσεων του Ποσειδώνα Λουτρακίου Γιώργος Καλαπόδης αναδείχθηκε νικητής στον 18ο αγώνα δρόμου με την ονομασία «Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου», που έγινε στην Κόρινθο στις 26 Ιουνίου 2016. 'Έτρεξε τα 12 χιλιόμετρα με τερματισμό της Αρχαία Κόρινθο σε χρόνο 43.25'.

Συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή μας, ο οποίος ξεπερνώντας τον εαυτό του, κατακτά συνεχώς νέες νίκες και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την αθλούμενη νεολαία μας.
Δημοσίευση: Ιουνίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου Γιώργος Καλαπόδης νικητής στον 18ο αγώνα «Στα χνάρια του Αποστόλου Παύλου»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator